AV-suunnittelu

AV-suunnittelu, -urakointi ja asennukset

Esitystekniikan kokonaisvaltaisena palveluntarjoajana Coaxialin kautta järjestyvät myös tarvittavat tekniikkaan liittyvät palvelut, kuten AV-suunnittelu, -asennukset, -urakoinnit ja muut esitystekniikkaan liittyvät työt. Tuotteiden perinpohjainen tuntemus ja pitkä kokemus alalla antavat meille erinomaiset eväät ja paljon näkemystä AV-ratkaisujen parhaasta toteutustavasta tilaan kuin tilaan.

AV-suunnittelua ja asennuksia alusta loppuun

AV-suunnittelun ja asennusten lisäksi teemme tarpeelliset ohjelmointi- ja säätötyöt, jolloin saatte AV-tekniikastanne varmasti kaiken hyödyn irti. Alan kokeneina ammattilaisina tiedämme keinot ottaa äänentoistostanne ja esitystekniikastanne parhaat tehot käyttöönne. Huollot ja tarpeen mukaan myös erilaiset konsultoinnit kuuluvat myös palveluvalikoimaamme, joten apumme on käytettävissä edelleen myös asennusten jälkeen. Coaxialin kanssa AV-suunnittelu ja -urakointi on aina eri osa-alueet kattavasti huomioivaa palvelua!

Luota AV-suunnittelussa ja -urakoinnissa alan asiantuntijaan

Alan asiantuntijan toteuttamana voit olla varma, että saat esitystekniikastasi parhaat hyödyt  irti.

Coaxial tarjoaa kaikki AV-suunnitteluun ja -urakointiin liittyvät palvelut:

  • kaapelointisuunnitelmat, kytkentäkaaviot
  • laiteasennukset
  • kytkentätyöt
  • ohjelmointityöt
  • huoltotyöt
  • säätötyöt
  • konsultoinnin

Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää AV-urakointiin ja -suunnitteluun liittyvistä palveluistamme. Kerromme mielellämme parhaat tavat toteuttaa tilanne AV-tekniset ratkaisut. Esityksenne ovat audiovisuaaliselta laadultaan varmasti huipputasolla, kun esitystekniikkanne on sekä AV-laitteidensa, että suunnittelun ja asennuksen puolesta laadukasta.

OTA YHTEYTTÄ!